Een soloweekend in Zeeland, durf jij het aan?

Tijdens deze 1:1 retraite ga jij een heel weekend, samen met mij, met jezelf aan de slag. We gaan jouw unieke gaves en talenten ontdekken waardoor jij de tools krijgt om vol zelf-vertrouwen vanuit jouw feminine intuïtie, samen met je gidsen en krachtige vrouwenlijn, in het leven te gaan staan. We gaan jouw eigen unieke leefregels (her)schrijven en deze implementeren in jouw dagelijks leven. Je gaat alles leren over het inzetten van jouw intuïtie in je relatie en je opvoeding en de de verbinding met jezelf leren behouden, waardoor je direct meer in verbinding staat met anderen. 

Daarbij ga je direct voelen hoe het is om een soloweekend te hebben, want je hebt ook genoeg tijd voor jezelf. Een uniek weekend onder mijn bezielde begeleiding. Hoe ziet dit one of a kind weekend eruit?

Soloweekend vrijdag

Tijdens dit weekend slaap je in mijn loft, die ik doorgaans verhuur via Airbnb. Je komt op vrijdagmiddag aan om 16.00 uur en ik ontvang je in mijn loft. Dan laat ik je even je spullen uitpakken en tot jezelf komen en is het daarna tijd voor het diner dat jij alleen mag nuttigen in de loft, zodat je echt even kan landen. Alle maaltijden inclusief.

Vrijdagavond om 20.00 uur is het tijd voor jouw eerste sessie (onder het genot van heerlijke cacao). Ik ga je tijdens deze sessie meer vertellen over wat we dit weekend samen gaan doen tijdens de overige sessies die gepland staan. Daarna kun jij de avond indelen zoals jij dat wenst. 

Soloweekend zaterdag

Deze ochtend begint heel erg vroeg. Om 5.30 uur sta ik voor je deur en gaan we samen op avontuur in de Zeeuwse natuur. In die natuur ontvang je van mij, op die plek, een sessie over de kracht van de stilte en de kracht van jouw natuur.

Daarna is het tijd voor het ontbijt dat we samen nuttigen op een inspirerende locatie in Zeeland voordat ik je bij de loft afzet voor wat tijd voor jezelf. 

‘s Middags is het tijd voor de volgende sessie en gaan we tijdens die sessie gaan we een journey  maken langs jouw gaves, talenten, zelfkennis en levenservaring. De inzichten tijdens deze journey leveren je namelijk onmisbare tools op in je leven. Daarbij ontvang jij mijn vrouwenlijn reading waarbij je ook energetisch veel krachtiger komt te staan.

Die avond zorg ik dat het diner geregeld is en eet je heerlijk alleen in de loft. Om 20.00 uur haal ik je op voor een enorm gave vuurceremonie in Zeeland. Uit je hoofd, in je hart.

Vuur ceremonie
Ik kan je niet vertellen hoe gaaf deze VIP 1:1 ceremonie (dus echt alleen voor jou) is die speciaal voor jou wordt verzorgd door één van mijn beste vriendinnen en een van de meest kundigste vuurmeesters van Nederland. De ceremonie vindt plaats in een Yurt, one of a kind moment in je leven. We gaan uit dat lijf en heerlijk in dat voelen, want dat hebben we zo gemist. 

Soloweekend zondag

Op zondag sta ik om 6 uur voor de loft en gaan we samen op pad voor een buitenactiviteit. Zwemmen in de zee aan de Zeeuwse kust is iets wat je een keer ervaren moet hebben (ja, ook in december). 

Na deze activiteit ontbijten we samen en gaan we aan de slag met jouw intuïtie. Ik ga je alles leren over intuïtief leven vanuit innerlijke liefde, rust en vrede.

De lunch nuttig je solo in de loft, maar ‘s middags eindigen we de retraite met nog een sessie. Groei zit hem namelijk in deze twee woorden: Educate Yourself. Tijdens deze sessies kijken we naar jouw tools in jouw leven en hoe je de kennis over jezelf die je hebt opgedaan kunt implementeren. 

Om 17.00 uur is het tijd om na jouw unieke eigen ceremonie weer richting huis te gaan. Twee weken na dit weekend plannen wij een online sessie om te kijken waar je nu staat en wat het weekend je heeft gebracht en wat ik je nog kan geven.

Voel jij die kriebel? Voel jij JA?

Mijn missie voor jou na dit weekend: Energetisch volledig opgeladen, praktische tools in je “gereedschapskist” om jezelf op nummer 1 te zetten, inzicht in jezelf waardoor je weet hoe jij met meer zelf-vertrouwen je leven kunt gaan leiden, jouw eigen unieke leefregels die je natuurlijk mee naar huis neemt en leren leven vanuit jouw intuïtie volledig inalignment met jouw gidsen en krachtige vrouwenlijn.

Een uniek weekend, zoals je ze niet vaak meemaakt.

Voel je ergens in je lijf JA? Dan is de eerste stap mij een e-mail sturen en dan stuur ik je alle informatie over dit weekend toe in de vorm van online brochure. Voel je dan nog steeds die JA? Dan ga ik graag met je in gesprek en plannen we jouw unieke weekend in Zeeland in. Je bent welkom!

De vuurceremonie

De vuurceremonie van zaterdagavond wordt geleid door Jacqueline Buijze, een van mijn beste vriendinnen en één van de beste vuurmeesters en spiritueel therapeuten van Nederland. Ze is loepzuiver en liefdevol neemt ze je tijdens jouw ceremonie mee op reis.