Challenge Yourself

Ik heb twee favoriete uitspraken; educate yourself en challenge yourself. Ons brein is van nature lui en blijft graag in veilige zones hangen. Vandaar de twee uitspraken die je gaan helpen om je leven echt te leiden. Er meer uit te halen durf ik ook te zeggen. Wat heb ik daarop bedacht? Het volgende. Educate yourself, ik schrijf een shit load aan e-books die je gratis kunt downloaden. Lees ze eens. Daarnaast organiseer ik 4x per jaar een challenge in een besloten omgeving. En ik weet dat het implementeren van een nieuwe gewoonte 66 dagen duurt, maar geef me 30 dagen en ik heb je al halverwege! 

Hoe kom je erachter welke challenge er bezig is?

Ten eerste door mij op Instagram te volgen. Daar maak ik overigens altijd als eerste alles bekend. De eerstvolgende challenge is de succesvolle: de 30-dagen-stilte-challenge waarbij ik 30 dagen alles heb gedeeld over de kracht van stilte die jouw leven gaat veranderen in maar 9 minuten per dag. Geloof me! Dat gaat gebeuren. De kosten zijn 27 euro en we starten op 24 september aanstaande in een besloten omgeving. 
Wil je op de wachtlijst voor 24 september?
Mail me dan via: hallo@rachelleverhage.nl 

Annelies
Annelies
Lees verder
Wow! De challenge 30 dagen stilte is nu al zo waardevol, we zijn net gestart. De stilte brengt me nu al zoveel, ik wil dit heel graag doorzetten! Dank je wel Rachelle.