HOLY MAMA! Reading

Tijdens jouw reading ga ik, als vrouwencoach/medium & energetisch communicatie specialist, mijn helderziende gaven inzetten voor jou. Tijdens onze sessie van 60 minuten mag je mij alle vragen stellen die je wilt stellen. 

Wat is een reading?
Ik stem af, altijd met toestemming, op jou en geef je de boodschappen die er voor je liggen of beantwoord vragen die je hebt. Dit kan een afstemming zijn voor jezelf en/of voor je kinderen. 

HOLY ENERGY! Communicatie

Wist jij dat heel veel kinderen communiceren zonder te praten? Energetische communicatielijnen noem ik ze.

Communicatie vanuit energie. Dat wat je voelt en niet altijd ziet. Nieuwetijdskinderen, communiceren niet alleen met woorden, maar ook vanuit energie. Ik ga je leren hoe jij de energetische communicatielijnen wagenwijd open kunt zetten tussen jou en je kind(eren). Het heeft alles te maken met 

HOLY ME! VIP DAG + overnachting

Wij gaan samen een hele dag aan de slag. We starten met het ontdekken van jouw unieke BIG FOUR, kennis die je gaat helpen op je pad.

BIG FOUR
– (zelf)kennis
– Levenservaring
– Talenten
– Gaven 

Mijn coaching richt zich op jou. Een moeder die kiest voor zichzelf vanuit kracht en zelfvertrouwen leeft haar leven zonder schuldgevoel omdat ze meer in contact staat met zichzelf en daardoor met haar nieuwetijds kinderen. 

Daarbij kijken we ook naar de communicatielijnen met nieuwetijds kinderen, communicatie vanuit energie. Datgeen je voelt en niet altijd ziet.

Deze hele dag staat in het teken van jou. Tijdens deze dag ga ik samen met jou kijken naar intuïtief opvoeden, energetisch communiceren, meer zelfvertrouwen, krachtig, vrijheid en schuldgevoel tijdens je moederschap.

HOLY ME! Power

Een dagdeel over avontuur, vrijheid, kracht en zelfvertrouwen.