Dé koersmeting voor missiegedreven ondernemers

Maanden ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van deze test en wat deze test doet is jouw doelen helder krijgen, helder krijgen wat het is dat jij wilt bereiken én daar een boodschap aan koppelen. Tools die je direct kunt integreren in jouw (werkende)leven. Aan de hand van The Big Four ga ik je meer over jezelf vertellen. (zelf)Kennis, (levens)Ervaring, Talenten en Gaven. Waarom? Omdat zelfkennis de basis is van een succesvol bedrijf.

De test neem ik offline of online af en neemt 3 uur in beslag. Je krijgt, nadat we een datum hebben afgesproken, van mij een mail met daarin huiswerk. Dan start de test al. Tijdens onze afspraak ga ik je drie uur lang de test afnemen door middel van vragen die ik aan je stel. Na het afnemen van de test ontvang jij van mij de uitslag via een video die ik voor je ga maken. De video is van jou, die kun je dus zo vaak kijken als jij wilt. 

De prijs van deze test is 227,- exclusief btw. Dit is inclusief video met stappenplan.