Hét groeiprogramma voor missiegedreven ondernemers

Drie maanden lang ga jij samen met mij aan jouw onderneming, maar ook zeker aan jezelf, werken. We gaan kijken naar jouw Boodschap, jouw Doelen, Kracht, Persoonlijkheid, Competenties, Growth en Strategie. Het is echt een unieke reis die je gaat maken die 4 dagen duurt. Het is niet zomaar een programma, laat dat duidelijk zijn.. Het is intens, hard werken en voor ondernemers die écht een missie voelen en die ook op persoonlijk vlak echt stappen willen gaan zetten. 

Het programma bestaat uit 4 volledige dagen. Voordat je gaat deelnemen neem ik mijn verkorte koersmeting voor missiegedreven ondernemers bij je af, die uitslag krijg jij tijdens de eerste dag van mij terug. 

Hoe ziet onze reis eruit?
Dag 1:
Doelen, Missie, Persoonlijkheid, Growht, Competenties & Zelfkennis. 
AKA: We gaan kijken naar je missie en deze helder formuleren.
We gaan kijken naar je competenties, je doelen (deze in kaart brengen) en naar hoe goed jij jezelf kent. Pas dan kan je écht in beweging komen. 

Dag 2: Messaging, Zelfvertrouwen & Kracht (met een ludieke ACTIVITEIT in Zeeland, eentje die je nooit meer zal vergeten).

AKA: We gaan kijken naar hoe we jouw competenties omzetten in kracht. Hoe jij zelfkennis kunt omzetten in zelfvertrouwen en hoe jij de kunst van messaging gaat inzetten. Want hoe breng jij jouw boodschap nu écht naar buiten? Dat ga ik je leren. Oh, en die activiteit? Dat is een verrassing. Kun jij de controle loslaten.

Dag 3: Strategie, Creativiteit & Aanbod (met ludieke fotoshoot).

AKA: Strategie en creativiteit gaan hand in hand, geloof me. Dag 3 staat in het teken van speelsheid en creativiteit en hoe je daaraan een succesvolle strategie koppelt.

Oh, die fotoshoot is ook nog geheim. Maar ook hier geldt… 
Laat jezelf volledig gaan!

Dag 4: Impact maken, Positioneren en aanscherpen.

AKA: De laatste dag komt alles samen.
Hoe ga jij écht impact maken?
Hoe ga jij jezelf positioneren?
We gaan aanscherpen waar nodig.

Ik zet op deze laatste dag alle neuzen de juiste kant op, rest jou alleen nog de stappen te gaan zetten richting jouw missie.

ZELFKENNIS IS DE SLEUTEL TOT SUCCES MET JOUW MISSIE ALS BASIS

Weet je, ik kan je er alles over vertellen maar je zult het moeten ervaren. De eerstvolgende groep die gaat starten is op de volgende data: 16 maart, 30 maart, 13 april en 4 mei. Er is plek voor 6 ondernemers/zzp’ers. 

Anne Kluijfhout
Anne KluijfhoutBuro89
Lees verder
Ze heeft mij geholpen om mijn eigen geluid opnieuw te vinden.

Voor wie is dit programma?

Voel jij dat jouw onderneming zoveel meer is? Voel jij vanuit het diepste van je ziel dat jij een missie hebt? Dat jij jouw missie wilt gaan leven? Dan is dit programma voor jou. Ik leef elke dag mijn missie en vlieg mijn onderneming aan vanuit dat vuur. Een missiegedreven ondernemer in hart en nieren. Als jij dat ook bent? Dan is dit jouw kans.

Ik leer jou:

✔️ Hoe je écht impact kunt gaan maken met jouw missie.
✔️
Hoe jij een missiegedreven ondernemer wordt die vanuit dat vuur zijn/haar bedrijf gaat leiden.
✔️ Hoe jij jouw missie gaat vormgeven als ondernemer.
✔️ Hoe je van een idee tot realisatie komt.
✔️ Hoe jij in beweging komt vanuit zelfkennis en zelfzorg 
✔️ Hoe jij vol zelfvertrouwen aan jouw missie gaat werken.

Let's go deep!

I did it, let me show you how...

Ook ik heb een missie. Daar kun je hier meer over lezen. Met alleen mijn stem startte ik aan mijn reis en bereikte veel. Een lokale Four Freedom Awards, interviews in de Trouw, Telegraaf, AD, Psychologie magazine, Linda.nl en Wendy Online én het gezicht van een landelijke campagne. Ik ga je laten zie hoe jij impact kunt maken. Hoe jij als ondernemer een missiegedreven ondernemer wordt en jouw missie op de kaart zet. 

Don't talk about it, make it happen

Weet je, ik kan hier een prachtig verhaal afsteken en de mooiste SALES pagina maken, maar het komt neer op jouw gevoel. Voel jij een JA? Stuur me dan een e-mail. Ik kan je zeggen dat dit het waard is, maar ik kan het je ook laten ervaren.

Hét groeiprogramma voor missiegedreven ondernemer

De eerstvolgende groep die gaat starten is op de volgende data: 16 maart, 30 maart, 13 april en 4 mei. Er is plek voor 6 ondernemers/ZZP'ers.  PILOT PRIJS: 1427,- exclusief btw (kan ik 4 termijnen)