Rachelle Verhage

Het helen van jouw vrouwenlijn

Als vrouw ben jij verbonden met jouw vrouwenlijn en die gaat zoveel verder als we vaak denken. Deze lijn telt generaties vrouwen die achter jou staan. Ze geven je kracht, energie, feminine sensualiteit, je vrouwelijke rol, veiligheid, liefde en bescherming. Echter worden er ook trauma’s doorgegeven van generatie op generatie, angsten en pijn die niet van jou kunnen voelen, maar die je wel zo ervaart. Zoals verdriet dat je voelt op sommige momenten, eenzaamheid of het gevoel dat er iets niet klopt of dat jij niet helemaal op je plek bent?

Het kan ook zijn dat je voelt dat jij jezelf altijd moet aanpassen of niet 100% leeft vanuit jouw werkelijke ik. 

Het kan dus zijn dat er in jouw vrouwenlijn heling nodig is en je bepaalde zwaartes en blokkades mag aanpakken, zodat de energie weer kan gaan stromen, ook voor de generaties na jou. 

Vrouwenlijn reading, hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een vrouwenlijn reading maak jij kennis met jouw (groot)moeders. Dit doe ik door diverse foto’s die ik je vraag aan te leveren of de namen van je (groot)moeders. We gaan samen reizen door jouw vrouwenlijn en ik ga contact maken met de moeders van jouw lijn, zodat we samen kunnen kijken naar het herstellen en helen van de energie in deze vrouwenlijn. Wat mag jij helen in jezelf? Wat mag er energetisch geheeld worden? Zodat je die innerlijke stroom en kracht weer kunt voelen. De steun van alle moeders uit jouw vrouwenlijn. De allesomvattende liefde die zoveel verder gaat dan de aardse liefde die wij kennen. 

Meer kracht, meer vrouwelijkheid, meer verbinding met jouw vrouwenlijn en meer energie. They all got your back!

Dochters, moeders.. Gidsen!

Al deze vrouwen zijn jouw moeders, op hun eigen unieke manier geven ze energie aan je door en staan ze je dagelijks bij op jouw pad. Wij zijn namelijk nooit alleen, we hebben onze gidsen om ons heen en onze moeders. Je zult tijdens mijn vrouwenlijn reading ervaren dat jij elke dag in het leven staat met zoveel kracht, bescherming en liefde van al jouw moeders. Zeker als je de stukken gaat helen die geheeld morgen worden. Jouw kinderen zullen je daar enorm dankbaar voor zijn, want alles wat jij heelt, heel jij ook voor de generaties na jou en je kunt ook energetische heling ervaren in de band tussen jou en je dochter(s). 

Kennismaken met jouw vrouwenlijn?

Voel jij dat het tijd is dat jij kennis maakt met de vrouwenlijn die achter je staat? En mag kijken waar er heling mag plaatsvinden? E-mail mij, dan vertel ik je meer over deze bijzondere reading.