Mijn aanbod is maatwerk en gebaseerd op mijn helderziende gaven, talenten en opleidingen (breath work instructor, NLP practitioner & bachbloesem therapeut). Uit mijn begeleiding haal jij alles wat jij nodig hebt als free spirited woman.

B4®

Ik beloof je dat jij jezelf met mijn B4 methode niet langer meer hoeft te verstoppen óf jezelf niet langer anders voor hoeft te doen óf aan te passen aan de ander of de maatschappij. Mijn unieke methode plakt namelijk geen pleisters, we gaan samen écht aan de slag, waardoor jij met meer zelf-vertrouwen in jouw leven staat met steun van je gidsen en de lange vrouwenlijn die achter je staat. Ik bied volledige programma’s voor vrouwen in heldere taal. Niet vaag, altijd doelgericht, waarbij jij 100% de aandacht krijgt en de kwaliteit waar ik voor sta.

Meer innerlijke vrede en gemoedelijkheid

De weg naar innerlijke vrede, rust in je kop en gemoedelijkheid is simpel. Luister naar de stem van je ziel. Echter horen we die stem van onze ziel niet langer, omdat we zoveel ruis plaatsen tussen onszelf en die stem. Social Media, series kijken, terrasjes pakken met vrienden. Veel en drukte om ons heen maakt dat we het contact met onszelf verloren zijn. Terwijl als we de stilte durven te gaan omarmen je een wereld zult her-ontdekken. De wereld waar jouw gidsen je leiden, je adviseren en jouw unieke vrouwenlijn krachtig naast je staan. Zij staan altijd naast, achter en voor ons. Zij zijn liefdevol, krachtig, wijs en de sleutel tot een leven vanuit innerlijke vrede en geen ruis in onze hoofden zoals gedachtes, aangeleerd weten en die nare overtuigingen die ons zo dwars kunnen zitten. 

Leven in verbinding met jouw bron

Dit maakt je krachtiger als vrouw en als moeder waardoor je vol zelf-vertrouwen in het leven staat met meer verbinding met jezelf. Jij bent immers de belangrijkste relatie met jezelf en is die relatie goed? Dan is dat de duurzame basis voor je andere relaties zoals die met je partner en je kinderen. In verbinding met jezelf is automatisch meer in verbinding met je kinderen en je partner.

Want..
JA, jij mag op date met jezelf en genieten!
JA, jij  mag heerlijk een weekend alleen weg.
JA, jij kunt genieten van de stilte die helend is
Ja, jij kunt energetisch communiceren met jouw kinderen
JA, jij gaat die opleiding doen
JA, jij investeert in persoonlijke ontwikkeling
JA, jij kunt volledig varen op jouw inmiddels ontwikkelde intuïtie en daarop vertrouwen

Leven in verbinding met jezelf vanuit de bron maakt je een beter mens, een betere moeder en een betere partner. 

Praktische gegevens over mijn coaching:

Geen enkele sessie is hetzelfde, want elke sessie krijg ik andere boodschappen voor je binnen. Ik krijg boodschappen door van jouw gidsen en de vrouwen uit jouw vrouwenlijn die mij ondersteunen tijdens jouw begeleiding. Vandaar uit mag ontstaan wat mag ontstaan vanuit mijn B4 methode die het gaat vertalen voor je. De ene sessie werk ik met blokken en lego en de andere sessie gaan we in stilte. Maak je klaar om los te laten hoe jij denkt dat het hoort. 

Via mijn contactpagina kun je heel gemakkelijk een afspraak met mij maken door mij te mailen.

Mijn tools: mijn helderziendheid, mijn intuïtie, de stilte, ademwerk en bachbloesem therapie. Ontstaan vanuit mijn ervaring en opleidingen.