Mijn aanbod is maatwerk en gebaseerd op mijn gaven, talenten en opleidingen. Ik geloof en sta 100% in geloof achter mijn methodiek. Uit mijn coaching haal jij alles wat jij nodig hebt als moeder. 

Mijn Big4 coaching voor moeders

Mijn Big4ⓒ methode leert je jezelf niet langer weg te cijferen voor je gezin. Leert je dat jouw schuldgevoel dat je kunt ervaren in je moederschap niet nodig is en zelfs schadelijk voor je kind. Mijn methode leert je dat jij er wel degelijk toe doet en jezelf opnieuw mag leren kennen als moeder om voor jezelf te gaan staan en voor jezelf te kiezen. Meer verbinding met jezelf = Meer verbinding met je kind(eren) en je partner.

Mijn Big4ⓒ methode herstelt de verbinding met jezelf en dus ook met je kinderen en je partner. Hoe doe je dat? Door bij de basis te beginnen. Jouw Big4 ontdekken als unieke blauwdruk.

Zelfkennis is de basis voor zelf-vertrouwen

Het zijn onze authentieke leefregels die voor zelf-vertrouwen zorgen in ons leven. 
Zelfvertrouwen ontstaat namelijk wanneer we trouw blijven aan wie we zijn en voor onszelf durven te gaan staan. Zelfvertrouwen is niet in de spiegel kijken, roepen dat je er zo goed uitziet en dan maar wachten tot het komt. Het is het vermogen om jezelf te leren te vertrouwen. Het woord zegt het al: Zelf-vertrouwen. Wil jij jezelf leren vertrouwen? Meer zelf-vertrouwen? Dat creëer je door te leven vanuit jouw unieke Big4 blauwdruk.

Leven vanuit jouw unieke Big4 blauwdruk betekent in de eerste plaats dat jij jezelf echt heel goed leert kennen. Zelfkennis is namelijk de basis van alles wat we willen, of al hebben, in ons leven. Zonder zelfkennis zijn we verloren. Mijn unieke Big4 methode geeft je de bewustwording en inzichten die als tools dienen voor de rest van je leven

Leven vanuit jouw BIG FOUR verlost je van je schuldgevoel als moeder en brengt je rust, vrijheid, een ontwikkelde intuïtie, bewustwording en zelf-vertrouwen. Tijdens dit traject gaan we kijken naar jouw Big4 en naar de leefregels die bij je passen, zodat jij na dit traject geheel vanuit jouw intuïtie kunt gaan leven, opvoeden en in verbinding kunt gaan met je partner.

We mogen een nieuwe manier van moederschap omarmen!

Dit maakt je krachtiger als vrouw en als moeder waardoor je vol zelf-vertrouwen in het leven staat met meer verbinding met jezelf. Jij bent immers de belangrijkste relatie met jezelf en is die relatie goed? Dan is dat de duurzame basis voor je andere relaties zoals die met je partner en je kinderen. In verbinding met jezelf is automatisch meer in verbinding met je kinderen en je partner.

Want..
JA, jij mag op date met jezelf en genieten!
JA, jij  mag heerlijk een weekend alleen weg.
JA, jij kunt genieten van een middag alleen en precies doen waar jij zin in hebt. 
Ja, jij kunt energetisch communiceren met jouw nieuwetijdskinderen
JA, jij gaat die opleiding doen
JA, jij investeert in persoonlijke ontwikkeling
JA, jij kunt volledig varen op jouw inmiddels ontwikkelde intuïtie en daarop vertrouwen

Dát maakt jou een betere moeder. 

Praktische gegevens over mijn coaching:

1:1 sessies
Mijn sessies duren 70 minuten en deze kunnen zowel online als offline. Mijn sessie zijn 1:1 in een fijne ruimte, namelijk mijn eigen kantoor (wanneer offline) op de begane grond van onze loft in de binnenstad van Middelburg. Online zijn mijn sessies via ZOOM. 

Het aantal sessies bepaal jij zelf. Ik geloof zelf niet in trajecten, althans die werken voor mij niet. Jij voelt zelf wat jij nodig hebt en wanneer en samen gaan we jouw Big4 ontdekken. Via mijn contactpagina kun je heel gemakkelijk een afspraak met mij maken door mij te mailen.