One-Day-Retreat in Zeeland

Stel jezelf eens voor… Geen telefoon, Ipad of laptop en om je heen een landschap dat je instant tot rust brengt. Geen prikkels, alleen jij, ik en de natuur. Dat is de one-day-experience die ik je bied. Jij en ik gaan samen een hele dag op pad in Zeeland. Geen loze beloftes, geen doelen die je gaat halen, geen tips of geheimen die ik met je ga delen. Neen. Je gaat gewoonweg zijn. Voelen. Aarden. Ontprikkelen.

Geen innerlijk kind bullshit

Wanneer de stilte oorverdovend is, is het tijd die stilte op te gaan zoeken. Geen innerlijk kind bullshit, geen test die je moet doen of tips om succesvol te worden in je leven. Daar geloof ik niet in. Ik geloof dat alles al in jou zit, maar dat we vergeten zijn hoe we moeten luisteren naar onszelf. Dat we vergeten zijn hoe het is om gewoonweg te zijn. Zonder verplichtingen, zonder die verrekte to-do list en zonder alle rollen die we spelen. Deze back to basic dag in de natuur, zonder smartphone, gaat je daarbij helpen. 

Wandelschoenen en een natuurtoilet

Wanneer jij en ik beide een ja voelen, spreken we een datum af. Op die datum rijd jij naar Zeeland en spreken we nog in de bewoonde wereld af  waar jij jouw auto (gratis) kunt parkeren. Vervolgens stap je over in mijn bus en gaan we samen op pad. Ik heb een goedgevulde picknickmand bij me, een (natuur)toilet en mijn wandelschoenen. Mijn bus heeft een loungebank, twee comfortabele stoelen, een bed en een keuken. Die dag gaan we gewoonweg zijn. Ont-prikkelen. Ik ga je niet coachen. Ik ga je niet begeleiden. Ik ga je niet helpen… Ik ga je ervaren wat het is om simpelweg te zijn. De simpliciteit van het leven te omarmen en jezelf het ultieme cadeau te doen: ont-prikkelen.

Ik ga je voor de rest niet alles voorkauwen, want ik geloof ook dat je mag springen. Dat je wanneer je een JA voelt je ook direct mag handelen. Een dag back to basic, in de natuur, zonder enige prikkels is wat we allemaal veel meer nodig hebben. Het is als tanken, omdat je al veel te lang op zijn reserve rijd.