Rachelle Verhage

Wie ben ik & wat doe ik?

Ik ben ondernemer, spiegel, storyteller, moeder van een olijk drietal (24, 17, 15) en vrouw van veelzijdige (en voor mij inspirerende) Alex. Als eigenaar van twee remote bedrijven is vrijheid voor mij belangrijk. 

FREEDOMWARRIOR
Met mijn laptop reis ik (soms met- en soms zonder mijn gezin) de hele wereld over. Alex en ik richten ons werkende leven zo in dat we beiden doen waar waar we blij van worden en energie van krijgen én hebben samen ons mooie gezin vormgegeven met als kernwaarden: Samen reizen (en dromen), vrijheid, liefde en respect, trouw, leven in het moment en genieten van de kleine en grote dingen in het leven.

REMOTEONDERNEMER
Ik heb twee remote bedrijven. Ik leer ondernemers hoe ze met hun missie online veel meer impact maken met als gevolg: meer energie, klanten én omzet. Daarbij leer ik vrouwen hoe je bewust je leven leidt, omdat je doodmoe wordt van onbewust je leven leiden en je zelf jouw leven wilt vormgeven op basis van jouw persoonlijke waarden.

Echt impact maken (en geld verdienen) met jouw missie? Let me show you how it's done!

Ik houd van mensen én weet wat mensen raakt. Hoe ze van hun hoofd naar hun hart gaan in een seconde als jouw verhaal klopt. Ik houd van merken die van mensen houden en vol overgave middenin de doelgroep staan. Zonder pretenties. Missiegedreven ondernemer? I’m your girl.

Onbewust leven is doodvermoeiend. Wij leren je hoe jij bewuster kunt leven!

Op dit platform verkopen we (mijn compagnon Wendy Borst en ik) diverse online cursussen rondom zelfontwikkeling en bewust leven en draaien eens per jaar een halfjaarprogramma (dat voor dit jaar al vol zit). Ook schrijven we diverse artikelen (15k+ per maand), blogs en maken we video’s rondom zelfontwikkeling en persoonlijke groei.