Wie ben ik & wat doe ik?

Ik ben ondernemer, spiegel, storyteller, moeder van een olijk drietal, vrouw van veelzijdige (en voor mij inspirerende) Alex. Als eigenaar van twee remote bedrijven is vrijheid voor mij belangrijk. 

FREEDOMWARRIOR
Met mijn laptop reis ik (soms met en soms zonder mijn gezin) dan ook de hele wereld over. Zo schreef ik mijn boek op IJsland en reisde ik naar Bali om een ander schrijfproject af te ronden (en Vancouver voor weer een ander project). Alex en ik richten ons werkende leven zo in dat we beiden doen waar waar we energie van krijgen en hebben samen ons mooie gezin vormgegeven op onze eigen unieke manier met als kernwaarden: Samen reizen (en dromen), vrijheid, liefde en respect, trouw, leven in het moment en genieten van de kleine en grote dingen in het leven.

Ik leer andere ondernemers hoe ze met creative messaging online veel meer impact maken met als gevolg: meer energie, klanten en omzet. Daarbij leer ik vrouwen hoe je bewust je leven leidt, omdat je doodmoe wordt van onbewust je leven leiden en je zelf jouw leven wilt vormgeven op basis van jouw persoonlijke waarden. 

Impact maken met jouw boodschap? Let me show you how it's done!

Ik houd van mensen én weet wat mensen raakt. Hoe ze van hun hoofd naar hun hart gaan in een seconde als jouw verhaal klopt. Ik houd van merken die van mensen houden en vol overgave middenin de doelgroep staan. Zonder pretenties. Binnen 4 weken (en 4 stappen) laat ik je zien hoe jij impact kunt maken met jouw merkverhaal. 

Onbewust leven is doodvermoeiend. Wij leren je hoe jij bewuster kunt leven!

Op dit platform verkopen we (mijn compagnon Wendy Borst en ik) diverse online cursussen rondom zelfontwikkeling en bewust leven en draaien eens per jaar een halfjaarprogramma (dat voor dit jaar al vol zit). Ook schrijven we diverse artikelen (13k+  lezers per maand), blogs en maken we video’s rondom zelfontwikkeling en persoonlijke groei.

MY OTHER WORK...

Sinds 2022 werk ik als creative projectmanager op ZZP basis voor Discover Veere & Middelburg. Beide platformen focussen zich op het aantrekken van toeristen naar de stad Middelburg en de gemeente Veere. Beide multilanguage platformen die in het Nederlands, Duits en Engels bezoekers online kennis laat maken met de stad en het platteland door inspirerende content en het aanbieden van wandel- en fietsroutes.