MIJN AANBOD

De 11-daagse online Business Bootcamp

Deze online Business Bootcamp is de basis voor ondernemers. We gaan van jouw "WHY" (waarom doe je wat jij doet) tot aan strategie tot manifesteren vanuit competentie en kracht. Maar liefst 18 video's die in je eigen tijd kunt volgen, met opdrachten die je inzicht geven en stappen laten zetten in jouw missiegedreven business en je laten kennismaken met mijn werkwijze.
Unieke prijs 197,- exclusief btw!

5/5

Dé koersmeting voor missiegedreven ondernemers

Deze test maakt voor jezelf helder waar jij goed in bent en wat jij wilt bereiken in dit leven. Aan de hand van The Big Four: (zelf)Kennis, (levens)Ervaring, Talenten en Gaven, ga ik een karakterprofiel voor je maken met een stappenplan waardoor jij in beweging komt. De test duurt 3 uur, waarna jij de uitslag via een video ontvangt.
Prijs 227,- exclusief btw inclusief video.

5/5

Hét groeiprogramma voor missiegedreven ondernemers

Een geheel op maat gemaakt groeiprogramma waarbij we gaan werken aan jouw business. We gaan samen met een groep van 6 vrouwelijke ondernemers 4 dagen kijken naar jouw business. We kijken naar een succesvolle online Strategie, Growth, Purpose, Persoonlijkheid, Zelfkennis, Kracht, Competenties, Creativiteit en Aanbod.
PILOT Prijs: 1427,- exclusief btw.

5/5