Rachelle Verhage

Ik ben Rachelle, de ‘spicy keukenprinses’ waarbij het woord spicy slaat op de rode pepers die ik door al mijn gerechten gooi, máár ook op mijn karakter. Pittig. In mijn keuken draait het niet alleen om het creëren van de heetste (healthy) gerechten, de fijnste én eetbare huid/haarlotions, maar ook om het delen van de lekkerste fijnste plekken om te eten of te ontdekken. 

Wees gewaarschuwd, af en toe deel ik ook mijn mening over deze wereld. Dus bereid je voor op wat scherpe observaties met een vleugje humor. Ik ben gediplomeerd vrouwencoach, natuurvoedingsadviseur, nutricioncoach io en ayurvedisch therapeut, maar deel vooral mijn eigen ervaringen.

Selamat makan! 

O, samenwerken? Mail me via hallo@rachelleverhage.nl

Pittig nootje: Raadpleeg altijd een professional voordat je iets klakkeloos aanneemt wat je leest op het Internet. Blijf zelf altijd goed nadenken. Vanuit mijn opleidingen en mijn eigen ervaringen deel ik enkel wat ik geleerd heb én wat voor mij werkt (dat hoeft dus niet voor jou te werken).