1:1 Woman Empowerment Coaching

Als gediplomeerd vrouwencoach en moeder van drie kinderen heb ik een lange reis achter de rug. Van “wie ben ik nu?” tot “wat wil ik nu?” en “wat kan ik betekenen voor de wereld?” 

Ik wist het niet. Ik ging op reis (letterlijk) en deed tientallen opleidingen (van marketing en communicatie tot energiewerk). Het antwoord kwam onverwacht. Overal heb ik gezocht, écht overal, maar nóóit heb ik getwijfeld aan mijn moederschap. Ik ken geen schuldgevoel als moeder en kon met mijn intuïtieve gaven mijn nieuwetijdse kinderen beter begeleiden omdat ik mezelf beter leerde kennen én ontwikkelde. 

Ik leerde reizen, alleen en met kids!

Als vrouwencoach kan ik dus van grote waarde zijn voor vrouwen, de moeders met nieuwetijdse kinderen, en toen ik dat inzag viel alles op zijn plek. Als moeder ging altijd alles als vanzelf. Ik voelde wat ik nodig had, en daardoor ook wat mijn kinderen nodig hadden. Ik leerde reizen met onze kinderen, waardoor we als gezin groeiden. Ik leerde reizen in mijn eentje waardoor ik als moeder groeide. En nu leer ik, mede door mijn ervaring en opleiding, andere moeders hoe ze vanuit zelfvertrouwen, kracht, intuïtie en vrijheid zónder schuldgevoel vrouw en moeder mogen zijn. Op jouw eigen voorwaarden!

Jakarta met onze kids

Mijn 1:1 coachingsgesprekken

Elke dag weer groei ik, elke dag weer voel ik en elke dag weer weet ik dat ik op het juiste pad zit om andere moeders te laten zien hoe zij hun leven vanuit vrijheid, kracht en zelfvertrouwen kunnen leven. Vanuit hun eigen unieke BIG FOUR, de methode die ik ontwikkelde vanuit mijn eigen BIG FOUR. Deze missie ontstond dus tijdens mijn reizen om jou te laten zien hoe jouw gaven, talenten, levenservaring en kennis je gaan helpen op jouw pad en hoe jij alles wat je hebt meegemaakt niet langer tussen jou, jezelf en je moederschap in laat staan.

Mijn coaching
Ik heb een hekel aan gouden bergen beloven en luchtkastelen verkopen. Ik geloof in mijn talenten, kennis en gaven en weet dat ik je kan helpen.

Hoe kan ik je helpen?
Ik geef een aantal keer per jaar trainingen rondom thema’s als zelfvertrouwen, kracht en intuïtie. Die maak ik altijd via mijn Instagram kanaal bekend. 

Daarnaast kun je een VIP-dag bij mij boeken, waar een overnachting bij inbegrepen zit, zodat je na een 1:1 VIP dag alles alleen kunt laten bezinken. Thema’s voor een VIP dag; Moederschap, Intuïtief opvoeden, kracht, zelfvertrouwen, intuïtie en vrijheid. Vrijheid om jezelf te zijn #MEERJIJ 

DURF VOOR JEZELF TE KIEZEN! #ijsbad #wimhof

Intensief & Waardevol

Een moeder die kiest voor zichzelf vanuit kracht en zelfvertrouwen leeft haar leven zonder schuldgevoel omdat ze meer in contact staat met zichzelf en daardoor met haar nieuwetijds kinderen. 

Mijn coaching is intensief en waardevol voor vrouwen, moeders met nieuwetijdse kinderen, die hun leven vanuit de BIG FOUR willen gaan leven. Vol zelfvertrouwen, eigenliefde, zelfkennis, intuïtie en kracht. Eerst voor zichzelf, dan voor hun kinderen. 

Daarbij ben ik dus ook eigenaar van een zeer fijne, stadsstudio (met eigen badkamer, keuken, slaapgedeelte) en zit er tijdens mijn 1:1 VIP dagen bij de prijs inbegrepen zit dat jij een nacht in onze studio door brengt, zodat je rustig alles kunt laten bezinken.

Mail mij via hallo@rachelleverhage.nl voor meer informatie over mijn aanbod. Ik stuur je alles vrijblijvend toe!

Een nacht in onze stadsstudio (op 1 minuut lopen naar het centrum van Middelburg) is bij de prijs van een 1:1 VIP dag inbegrepen. 

Met een eigen opgang, eigen badkamer, keuken en een fijne energie! De plek om na een dag coaching met mij even bij te komen, alles te laten bezinken en alleen te zijn.

Opleidingen gevolgd:

  • Schrijversvakschool Amsterdam
  • HBO Mediapsychologie- en Sociologie
  • Communicatie
  • Wisper Academie – Storytelling 
  • 2-jarige opleiding tot Vrouwencoach – Norea Opleidingen
  • NLP Academy Utrecht – NLP coaching
  • Online marketing – Internet Marketing Unie 
  • Video marketing – Skillable
  • Intuïtief coachen – Norea Opleidingen 
  • Energetisch werker – Norea Opleidingen
Stefanie Houterman
Stefanie Houterman
Businesscoach voor eigenzinnige ondernemers
Lees verder
Ons zoontje Sam sliep eigenlijk vanaf zijn geboorte slecht. Overdag hadden we hem altijd bij ons. Dat was geen probleem, maar elke nacht met Sam op ons brak op. Zodra we hem in zijn bedje legde was het echt paniek. Angst, huilen en overstuur. Hij had altijd onze hulp nodig om in slaap te vallen. Dat duurde soms uren. En als hij sliep wat het altijd maar de vraag voor hoelang. Ik vertelde hier over tegen Rachelle en dat na een luisterkind afstemming duidelijk werd dat Sam donkere energien bij zich had die hem plaagden. Rachelle voelde in op Sam en vertelde dat die donkere energie nog steeds bij hem was. Ik moest hem wegsturen. Dezelfde avond ging ik ervoor. Met Sam op mijn arm stuurde ik de energie weg. Streng, resoluut maar liefde vol. Symbolisch het raam open om de energie uit de kamer te laten. En je gelooft het of niet, die avond viel Sam uit zichzelf in slaap. Ik wist gewoon niet wat me overkwam. Sindsdien slaapt Sam ’s avonds en ’s nachts super goed, maar we hebben er ook een vrolijker en meer geaard kindje voor terug die blij is hier op aarde te zijn.
Lisa de Vriese
Lisa de Vriese
Manager Zorginstelling
Lees verder
Ik vond het zo lastig om voor mezelf te kiezen en was mezelf helemaal verloren in het moederschap. Twijfels, onzekerheid, schuldgevoel. Ik voelde zo dat ik tot meer in staat was en had alleen iemand nodig die de mist bij mij weg haalde. Nou, dat deed Rachelle. Ze liet me zien dat mijn schuldgevoel en onzekerheid niet van mijn kinderen was, maar van mijzelf en we gingen aan de slag. Na een paar weken al voelde ik mezelf zo gesterkt. Ik wist weer wie ik was, wat ik wilde, waar ik voor stond en dat ik ook zeker voor mezelf mag kiezen als moeder. Juist als moeder. Aanrader.
Previous
Next