Rachelle Verhage

Wat kan ik betekenen voor de wereld?

Als vrouwencoach en moeder van drie kinderen heb ik een lange reis achter de rug. Van “Wie ben ik nu?” tot “Wat wil ik?” en “Wat kan ik betekenen voor de wereld?” Ik wist het niet. Ik ging op reis en deed tientallen opleidingen. Het antwoord kwam onverwacht. Overal heb ik gezocht, maar nóóit heb ik getwijfeld aan mijn moederschap. Ik ken geen schuldgevoel als moeder en kon met mijn intuïtieve en helderziende gaven mijn nieuwetijdse kinderen beter begeleiden, juist omdat ik mezelf beter leerde kennen én steeds ontwikkelde.

Ik leerde reizen, alleen en met kids!

Ik voelde wat ik nodig had, en daardoor ook wat mijn kinderen nodig hadden.
Ik leerde reizen met onze kinderen, waardoor we als gezin groeiden. Ik maakte mijn eigen leefregels en dat creëerde zelf-vertrouwen. Ik leerde reizen in mijn eentje waardoor ik als vrouw groeide.

En nu leer ik, mede door mijn eigen ervaring en opleidingen, andere moeders hoe ze vanuit zelf-vertrouwen, kracht, intuïtie en vrijheid zónder schuldgevoel vrouw en moeder mogen zijn.

Op jouw eigen voorwaarden, vanuit open energetische communicatielijnen naar jouw nieuwetijds kind(eren). Vanuit voelen
En dat? Dat ga ik jou leren. Vanuit jouw unieke BIG FOUR. 

Jakarta met onze kids

Mijn 1:1 coachingsgesprekken

De BIG FOUR, de methode, een methode die ik ontwikkelde vanuit mijn eigen BIG FOUR. Deze missie ontstond dus tijdens mijn reizen om jou te laten zien hoe jouw gaven (big-1), talenten (big-2), levenservaring (big-3) en kennis (big-4) je gaan helpen op jouw pad als moeder. Ik geloof namelijk dat een moeder die kiest voor zichzelf en haar eigen stukken haar leven zonder schuldgevoel leidt, omdat ze meer in contact staat met zichzelf en daardoor met haar nieuwetijds kinderen. 

Intensief & Waardevol

Mijn coaching is intensief en waardevol voor vrouwen, moeders, die hun leven vanuit de BIG FOUR willen gaan leven. Vol zelf-vertrouwen, eigenliefde, zelfkennis, intuïtie en kracht. Eerst voor zichzelf, dan voor hun kinderen.

Stefanie Houterman
Stefanie Houterman
Businesscoach voor eigenzinnige ondernemers
Lees verder
Ons zoontje Sam sliep eigenlijk vanaf zijn geboorte slecht. Overdag hadden we hem altijd bij ons. Dat was geen probleem, maar elke nacht met Sam op ons brak op. Zodra we hem in zijn bedje legde was het echt paniek. Angst, huilen en overstuur. Hij had altijd onze hulp nodig om in slaap te vallen. Dat duurde soms uren. En als hij sliep wat het altijd maar de vraag voor hoelang. Ik vertelde hier over tegen Rachelle en dat na een luisterkind afstemming duidelijk werd dat Sam donkere energien bij zich had die hem plaagden. Rachelle voelde in op Sam en vertelde dat die donkere energie nog steeds bij hem was. Ik moest hem wegsturen. Dezelfde avond ging ik ervoor. Met Sam op mijn arm stuurde ik de energie weg. Streng, resoluut maar liefde vol. Symbolisch het raam open om de energie uit de kamer te laten. En je gelooft het of niet, die avond viel Sam uit zichzelf in slaap. Ik wist gewoon niet wat me overkwam. Sindsdien slaapt Sam ’s avonds en ’s nachts super goed, maar we hebben er ook een vrolijker en meer geaard kindje voor terug die blij is hier op aarde te zijn.
Lisa de Vriese
Lisa de Vriese
Manager Zorginstelling
Lees verder
Ik vond het zo lastig om voor mezelf te kiezen en was mezelf helemaal verloren in het moederschap. Twijfels, onzekerheid, schuldgevoel. Ik voelde zo dat ik tot meer in staat was en had alleen iemand nodig die de mist bij mij weg haalde. Nou, dat deed Rachelle. Ze liet me zien dat mijn schuldgevoel en onzekerheid niet van mijn kinderen was, maar van mijzelf en we gingen aan de slag. Na een paar weken al voelde ik mezelf zo gesterkt. Ik wist weer wie ik was, wat ik wilde, waar ik voor stond en dat ik ook zeker voor mezelf mag kiezen als moeder. Juist als moeder. Aanrader.
Previous
Volgende

Opleidingen gevolgd:

  • Schrijversvakschool Amsterdam
  • HBO Mediapsychologie- en Sociologie
  • 2-jarige opleiding tot Vrouwencoach – Norea Opleidingen
  • NLP Academy Utrecht – NLP Practitioner
  • Intuïtief coach – Norea Opleidingen 
  • Energetisch werker – Norea Opleidingen
  • Masterclass NLP Systemisch Coach – NLP Instituut 
  • De kracht van positief denken – Beïnvloedingspsycholoog Hein Heijen