Challenge Yourself

Ik heb twee favoriete uitspraken; educate yourself en challenge yourself. Ons brein is van nature lui en blijft graag in veilige zones hangen. Vandaar de twee uitspraken die je gaan helpen om je leven echt te leiden. Er meer uit te halen durf ik ook te zeggen. Wat heb ik daarop bedacht? Het volgende. Educate yourself, ik schrijf een shit load aan e-books en (luister)oefeningen die je gratis kunt downloaden. Lees ze eens. Daarnaast organiseer ik 3x per jaar een e-course in een besloten omgeving. En ik weet dat het implementeren van een nieuwe gewoonte 66 dagen duurt, maar geef me 30 dagen en ik heb je al over de helft. 

E-course The Power of Silence

De eerstvolgende e-course is de succesvolle: ‘The Power of Silence’ waarbij ik 30 dagen alles heb gedeeld over de kracht van stilte die jouw leven gaat veranderen in maar 9 minuten per dag.
Geloof me!
Dat gaat gebeuren. 

In 30 dagen laat ik je met verschillende oefeningen, experts die aan het woord komen en heel veel kennis en praktische tips zien dat 3×3 minuten stilte per dag ook jouw leven gaat veranderen.

Heb je trouwens mijn e-book al gedownload over the Power of Silence
Dat kan hier. Daar vertel ik meer over wat je kunt verwachten tijdens deze e-course.

30 dagen, élke dag een ander onderwerp dat je gaat begeleiden tijdens jouw stilte!

Denk aan:
–  Houding
– Ademhaling
– Omgeving
– Voeding (expert Carlijn, plantaardig chef en natuurvoedingsdeskundige) 
– Energie (expert Jacqueline Buyze, spiritueel therapeut)
– Bodyscans
– Reflectie
– Gedachtes / Piekeren
– Nieuwe gewoontes creëren.

Zoals je ziet, een e-course boordevol inspiratie, waardevolle kennis en diverse experts die vertellen vanuit hun expertise.

De kosten zijn 47 euro inclusief btw en we starten op 24 oktober aanstaande in een besloten omgeving. 
Wil je op de wachtlijst voor 24 oktober? Of heb je een vraag over deze e-course?
Mail me dan via: hallo@rachelleverhage.nl 

Chantalle Nühn
Chantalle NühnOmchanti yoga
Lees verder
Ik heb zo genoten van de 30 dagen stilte challenge! Precies wat ik nodig had. Ondanks dat ik mediteer en yoga beoefen merkte ik dat vaker op een dag stil zijn mij heel goed bevalt. Ook op vakantie op de camping heb ik meegedaan aan deze challenge. En het mooie is, het kan echt overal, thuis in het openbaar vervoer, buiten in een parkje. Ik merk door de stilte momenten meer rust in m’n hoofd, minder angst, meer zelfvertrouwen. De connectie met mijn diepste zelf door aandachtig te luisteren meerdere keren op een dag is gegroeid. Dankzij Rachelle. Haar vertrouwen, de wijsheid, de kennis, de rust en haar oneindige liefde hebben hiervoor gezorgd.
Ellen
Ellen
Lees verder
Ik vind jou een fijn warm persoon en je laat anderen op hun gemak voelen!
Lies
Lies
Lees verder
Ik ben heel blij dat ik mee kon doen met de 30-dagen-challenge. Inderdaad werd het gedurende de 30 dagen steeds moeilijker om vol te houden. Heel fijn om te weten dat ik het niet alleen deed en om elke dag weer een berichtje van jou te vinden in de groep. Dat motiveerde om toch geregeld te gaan zitten.
anoniem
anoniem
Lees verder
Goed dat je de "Power of Silence" blijft doorgeven. Denk het het heel erg belangrijk is om regelmatig even de stilte in jezelf op te zoeken, zo waardevol.
Previous
Next