HOLY MAMA! Retraite in Zeeland

Toen ik onze jongste dochter 6 jaar was ging ik alleen op (mini)rondreis door IJsland voor 5 dagen. Huilend moest ik op het vliegveld afgezet worden, want de maatschappij zou mij zeker veroordelen over deze reis. Of veroordeelde ik mezelf? Deze reis bracht me terug naar mezelf en ik kwam erachter dat dit schuldgevoel van mij is, maar niet van mijn kinderen. Zij vonden het stoer! “Mama, als ik later groot ben ga ik ook alleen reizen!” Het besef  was er! Ik hoef mezelf niet schuldig te voelen, want wanneer ik meer in verbinding met mezelf sta, dan sta ik dat automatisch meer met mijn kinderen. 

De thema's voor het HOLY MAMA! weekend

JOUW BIG FOUR

Ken je dat verhaal van dat zuurstofmasker? Precies. Jij moet echt eerst dat masker bij jezelf op doen, voordat jij jouw kind(eren) het masker op kunt doen. Daarom ben jij belangrijk. Te belangrijk om weg te cijferen! Tijdens dit weekend gaan we jouw BIG FOUR onderzoeken. De BIG FOUR is jouw basis. 

  1. Kennis 
  2. Levenservaring
  3. Talenten
  4. Gaven

Als jij weet wat jouw BIG FOUR is, dan is dat jouw zuurstofmasker. Het maakt dat je kunt werken naar meer zelfvertrouwen, kracht, vrijheid en avontuur. Máár ook aan de communicatielijnen met jouw kind(eren). Zoals ik altijd zeg: Wanneer jij meer in verbinding staat met jezelf, dan sta je dat automatisch ook meer met je kinderen (en je partner). 

Energetische Communicatielijnen

Wist jij dat heel veel kinderen communiceren zonder te praten? Dat ze “ja” zeggen maar “nee” voelen. Dat ze voelen “HELP ME” maar het niet durven uiten.

Energetische communicatielijnen noem ik ze. Communicatie vanuit energie.

Dat wat je voelt en niet altijd ziet. Niet iedereen communiceert op dezelfde frequentie. De één schrijft en kun je niet wegleggen. De ander praat en hang je aan de lippen.

De volgende zegt niets, maar eigenlijk alles.

Energetische communicatielijnen dus. Tijdens dit weekend ga ik je laten kennismaken met energetisch en intuïtief communiceren en kijken we naar wat jij hierin nodig hebt. Want nogmaals, alles begint bij jou. 

Ik heb zoveel aan Rachelle gehad, echt. Waar het in eerste instantie onnatuurlijk voelde mezelf op mezelf te richten kwam ik er gaandeweg achter dat dat juist zorgde dat ik veel meer moeder kon zijn. Zonder schuldgevoel. Ook hebben we gekeken naar energetisch communiceren met onze dochters en dat maakte ook echt het verschil. Een retraite met Rachelle? Ik zeg, stap maar in. She got this. Geloof me!
Marit (41 jaar)
5/5

HOLY MAMMA! retraite programma

Vrijdag 5 november kom je aan, samen met 6 andere vrouwen die JA hebben gezegd. De locatie is in Zeeland, maar deel ik uit privacy overwegingen alleen met de vrouwen die meegaan. 

De locatie:
Een vrijstaande luxe boerderij in Zeeland met 7 slaapkamers (je hebt dus je eigen slaapkamer) en 5 badkamers, een buitenzwembad, een prachtige serre en omheind door een grote tuin.

Het programma:
Vrijdag staat in het teken van kennismaken, lekker eten en een introductie ‘s avonds waarbij ik je precies ga vertellen hoe het HOLY MAMA! weekend eruit gaat zien. 

Zaterdag starten we met THE BIG FOUR en gaan we gedurende de dag jouw unieke BIG FOUR helder krijgen, die je gaan bijstaan op je pad. Oók na dit weekend.

Zaterdagavond geef ik jullie mijn zeer beroemde F.U.C.K.Y.O.U. workshop over zelfvertrouwen, eigen kracht en zelfvertrouwen.

De zondagochtend staat er een fantastische activiteit gepland. Eentje die mij ontzettend heeft geholpen om te groeien als mens. Ik kies ervoor omdat niet te delen op deze pagina, maar zeg je JA? Dan vertel ik je er graag alles over. 

De rest van de zondag staat in het teken van intuïtie. Intuïtief leven, intuïtief opvoeden en energetische communicatiekanalen tussen jou en je kind(eren). Ik ga je als vrouwencoach en medium hier alles over leren en je laten zien dat je juist door in energetisch met jezelf in contact te blijven je het contact met je kind kunt verbeteren. 

Schuldgevoel
Vaak voelen moeders zich schuldig. Schuldig omdat ze tijd voor zichzelf nemen. Wist je dat schuldgevoel niet alleen voor jou zwaar weegt maar ook voor je kind(eren)?

Schuldgevoel is iets van jou en niet van je kind. Toch voelen onze kinderen het feilloos aan (daar is weer die energetische communicatie). Doordat je ervoor kiest dit weekend, kies je voor jezelf. En dat mag zonder schuldgevoel. 

HOLY MAMA! retrait

In the middle of niks in Zeeland
500,-
  • Inclusief drie overnachtingen
  • Inclusief alle gezonde maaltijden (ontbijt, lunch & diner), drankjes en tussendoortjes
  • Inclusief alle activiteiten, workshops en VIP coaching
Join us!

Een vrij, krachtig en intuïtief leven!

Dat leven. Voor jezelf én voor je kind(eren). Want lieve jij, laten we onszelf niet vergeten. Laten we op zoektocht gaan naar onszelf en onszelf zoveel beter leren kennen, waardoor we in staat zijn om zoveel meer verbinding te maken met onze kinderen en partner.

Zelfkennis is de sleutel tot dit alles, één van de pijlers van de BIG FOUR. Dit weekend brengt je dat inzicht vanuit jouw unieke BIG FOUR en leert je vanuit je intuïtie te leven en te communiceren me je kind(eren). 

Daarnaast gaan we er natuurlijk een feestje van maken! Het wordt een avontuur om nooit meer te vergeten.

Over mij - Rachelle Verhage

De dag dat ik 30 jaar werd, was ik moeder van drie prachtige kinderen. Mijn leven bestond uit fruithapjes, luiers, melk, 

HOLY MAMA! retrait

In the middle of niks in Zeeland
500,-
  • Inclusief drie overnachtingen
  • Inclusief alle gezonde maaltijden (ontbijt, lunch & diner), drankjes en tussendoortjes
  • Inclusief alle activiteiten, workshops en VIP coaching
Join us!
5/5