Hallo! 

Ik ben Rachelle Verhage, geboren in 1977 aan de Zeeuwse kust waar ik nog steeds woon.
Alex is mijn man – since 2002 – en samen hebben we drie kinderen. 

Ik ben een avonturier, een globetrotter en leef mijn leven 1000% geheel volgens de leefregels die ik maak samen met mijn gezin. Dat betekent een rolverdeling die voor ons werkt, (solo) reizen als mama van drie kids, remote-ondernemen, maar ook een huis in de prachtige binnenstad van Middelburg met een loft die we verhuren én een huis op wielen midden in de Zeeuwse natuur, onze caravan. Daar werk ik vaak en woon ik soms.

RACHELLE VERHAGE, THAT'S ME...

Lekker deze tegelwijsheid “LEEF JE BESTE LEVEN” maar dat is wel wat ik doe en ik kan het niet anders omschrijven. Na mijn opleiding aan de Schrijversvakschool ging ik aan het werk in mijn eigen bedrijf. Ik startte een platform zeeuwze.nl (inmiddels heb ik het platform verkocht) waarbij ik in zeer korte tijd enorm veel impact maakte met mijn missie.

Ik won de lokale Four Freedom Awards in Middelburg en bereikte letterlijk tienduizenden vrouwen. Mijn creatieve brein sloeg daar op aan en ik wilde meer weten over de kracht van mijn/jouw boodschap en hoe je, door het juist formuleren van je boodschap/missie, impact maakt. Hoe behaalde ik deze successen? Wat zorgde voor deze enorme zichtbaarheid?

“Denk niet dat jij geen impact kunt maken met jouw missie. Ik geloof dat jij dat ook kunt. Impact maken hoeft niet groots, impact maken is groots”

Wat vraag jij aan én van jezelf?

De vragen die ik mezelf altijd stel:

Is wat ik nu doe zuiver, dus zonder verborgen agenda? 
Voel ik dat ik dit mag doen?
Werk ik er hard voor om het te bereiken?

MAAR… Ook op basis van mijn WHY. Waarom doe ik wat ik doe? Mijn onzichtbare verleden heb ik omgezet in een zichtbare toekomst en hieruit groeide mijn drive dat ook voor anderen te doen. Dát is mijn missie!

IN DE PRAKTIJK

Als Digitaal Strateeg ga ik, samen met jou, jouw boodschap/jouw missie uitkristalliseren en koppelen aan een succesvolle, krachtige business strategie. Hoe belangrijk is jouw boodschap? Jouw boodschap is de ziel van jouw business en de sleutel naar écht succesvol ondernemen. Vanuit je hart, op basis van een krachtige strategie. Denk eens terug in de tijd. Welke mensen maakten impact met hun boodschap? Wat als die boodschap niet uit hun hart was gekomen? Was die dan net zo overgekomen en had die dan in de geschiedenisboeken gestaan? Nee. Jouw boodschap is de krachtigste tool die jij hebt. Dat is jouw goud, dat is hoe jij impact maakt. 

I’ll tell you where the gold is, you have to dig… – RACHELLE VERHAGE 

Projectinrichting Lavoir
Projectinrichting LavoirZeeland
Lees verder
"Haar teksten zijn spot on! Ze snapt het gewoon. Ze snapt hoe ze ambassadeurs creëert voor jou als bedrijf. Daar houdt ze constant de focus op!"

ERVARING & OPLEIDING

  • Schrijversvakschool Amsterdam
  • HBO Mediapsychologie en -sociologie
  • Communicatie
  • Wisper Academie – Storytelling 
  • Vrouwencoach Opleiding – Norea opleidingen
  • NLP Academy Utrecht – NLP coaching
  • Online marketing – Internet Marketing Unie 
  • Video marketing – Skillable