Aangenaam!

Ik ben Rachelle Verhage, geboren in 1977 aan de Zeeuwse kust waar ik weer woon (na diverse uitstapjes waaronder New York). Alex is mijn man – since 2002 – en samen hebben we drie kinderen, twee honden en 1 kat. 

Ik ben een avonturier, een globetrotter en leef mijn leven 1000% geheel volgens de leefregels die ik maak samen met mijn gezin. 

Dat betekent een rolverdeling die voor ons werkt, (solo) reizen als mama van drie kids, remote-ondernemen, maar ook een loft in de prachtige binnenstad van Middelburg met een studio die we verhuren. 

O. En ons fijne Tiny huisje op wielen midden in de Zeeuwse natuur, onze caravan. Daar werk ik vaak, woon ik soms (drie maanden per jaar) en dat verhuren we ook weleens via Camptoo.

Met onze 5-jarige zoon woonden we 7 maanden in New York

5 daagse rondreis door IJsland

In 2013 startte mijn persoonlijke reis met een letterlijke reis. Diep van binnen voelde ik het verlangen om alleen (inmiddels had ik al 3 kinderen) op reis te gaan. Ik wilde IJsland ontdekken. “Waarom ga je niet gewoon?” zei Alex. Na nachten niet slapen en piekeren, hakte Alex de knoop door en boekte een 5-daagse rondreis door IJsland voor mij. Alleen. Zonder gezin. Ik scheet in mijn broek.

De reis bleek het beste te zijn wat me ooit is overkomen want al die stemmetjes in mijn hoofd, al mijn angsten en onzekerheden mocht ik “aan gaan”. Waren ze na die reis weg? Nope. Maar ik was wel een stap verder om er nog beter mee om te leren gaan en wat ik nodig had als vrouw en als moeder. Ik had een bepaalde mate van vrijheid, zelfvertrouwen en kracht ervaren en die smaakte naar meer.   

Met onze kinderen op Bali, purifying ceremonie

IJsland, Bali en andere reizen

Na mijn rondreis door IJsland besloot ik elk jaar alleen op reis te gaan en dat doe ik nog steeds elk jaar. De laatste keer verbleef ik een week op Bali en ook die reis bracht me zoveel (naast dat ik vast kwam te zitten door een vulkaanuitbarsting). Tijdens mijn reizen en vanuit mijn opleidingen heb ik geleerd dat mijn BIG FOUR de rode draad waren in mijn leven. Mijn kennis, levenservaring, gaven en talenten gaven mij het zelfvertrouwen kansen te zien en te grijpen en mijn leven vanuit mijn intuïtie en kracht te leven. Als vrouw én als moeder. 

Persoonlijke groei
Elke dag weer groei ik, elke dag weer voel ik en elke dag weer weet ik dat ik op het juiste pad zit om andere moeders te laten zien hoe zij hun leven vanuit vrijheid, kracht en zelfvertrouwen kunnen leven. Vanuit hun eigen unieke BIG FOUR, de methode die ik ontwikkelde vanuit mijn eigen BIG FOUR. Deze missie ontstond dus tijdens die reizen om jou te laten zien hoe jouw gaven, talenten, levenservaring en kennis je gaan helpen op jouw pad en hoe jij alles wat je hebt meegemaakt niet langer tussen jou, jezelf en je moederschap in laat staan.

Koekendoosje, onze caravan. Kantoor & Tiny House in de zomer
Leonora
Leonora*anoniem*
Lees verder
"Ze zet je aan! Dat is het. Ze maakt dat je zelfvertrouwen krijgt en tegelijk ook inziet waar dit vertrouwen in jezelf vandaan komt, zodat je het ook behoudt en het geen trucje is."

Interviews en Publicaties

Ik volg altijd mijn hart, bij alles wat ik doe. Als mother empowerment/vrouwencoach, maar ook als ervaringsdeskundige Huiselijk Geweld. Jij hebt altijd een stem en die mag je laten horen. Ik schreef een boek, ging op reis en bouwde aan mijn (twee) business. Maakte mij dat minder moeder? Nee. Juist niet. Het maakte mij heel, waardoor ik een betere moeder werd. 

Linda.nl “Rachelle over hulp bij Huiselijk Geweld”
NS Favourites – Zeeland kenner (vanuit mijn 1e bedrijf)
Trouw – Een Zeeuws meisje is rechtdoorzee (over mijn 2e boek)
Algemeen Dagblad – Ervaringsdeskundige Huiselijk Geweld
Psychologie Magazine – Ervaringsdeskundige Huiselijk Geweld
Telegraaf – Geschonden uit de strijd (mijn 1e boek)
RTL Nieuws – Over ochtendrituelen 
Podcast Yara Hannema – Intuïtief ondernemen (over mijn intuïtie als tool in mijn business) 
Podcast Yara Hannema – Huiselijk Geweld/Feniksvrouw (mijn 1e boek) 

Vancouver met twee van onze drie kinderen

ERVARING & OPLEIDINGEN GEVOLGD

  • Schrijversvakschool Amsterdam
  • HBO Mediapsychologie- en Sociologie
  • Communicatie
  • Wisper Academie – Storytelling 
  • 2-jarige opleiding tot Vrouwencoach – Norea Opleidingen
  • NLP Academy Utrecht – NLP coaching
  • Online marketing – Internet Marketing Unie 
  • Video marketing – Skillable
  • Intuïtief coachen – Norea Opleidingen 
  • Energetisch werker – Norea Opleidingen