Intuïtief en Holistisch moederschap

Zeg eens wat vaker ‘fuck you’ tegen hoe we denken dat het hoort en ga opvoeden vanuit hoe je voelt dat het mag. Ik geloof dat het moederschap veel meer kan zijn wanneer je als vrouw blijft kiezen voor jezelf en trouw blijft aan je eigen leefregels en je intuïtie. En, dat dit doen je ook helpt om op een ander level aan te sluiten bij je nieuwetijdse kinderen. Maar voor jezelf blijven kiezen? Daar is zelf-vertrouwen en zelfkennis voor nodig. O, en je intuïtie die je opnieuw mag leren kennen.

De sleutel tot meer zelf-vertrouwen is mijn Big4 methodiek

Vanuit mijn kennis, opleidingen, leven als Holist en (reis)ervaring heb ik de Big4 methode bedacht. Klinkt sjiek, maar is heel simpel: de sleutel tot meer zelf-vertrouwen is om deze vier dingen te leren kennen en toe te passen. Elke dag weer, totdat je het gaat leven.

Ten eerste jouw gaves, waar je mee geboren bent maar die je vaak bent ‘vergeten’. Zoals je intuïtie. 
Ten tweede je talenten, die in je zitten, maar die je krachtiger kunt maken. 
Ten derde je levenservaring, dat is alles wat je in jouw rugzak met je meedraagt.
Als laatste is er zelfkennis: hoe goed ken je jezelf? Mi de basis voor alles in je leven. 
Mijn methodiek toepassen, vanuit een unieke blauwdruk die ik voor je maak, leert je zonder schuldgevoel moeder te zijn, vol zelf-vertrouwen. Het leert je holistisch en intuïtief op te voeden en vanuit jouw kracht je leven te leiden.

En ‘zelf-vertrouwen’ staat bewust zo geschreven. Het betekent namelijk niet: ‘Ik sta daar en niemand kan me raken.’

Wat is zelf-vertrouwen?

Nee, het betekent: ‘Ik sta hier, ik ben me bewust van alles wat me raakt en hoe ik daarmee omga maakt mij sterker.’ Zelf-vertrouwen maakt je niet onschendbaar, maar zekerder in je zijn.
Je kent jezelf, maakt leefregels voor jezelf en daar blijf je trouw aan. Want, het moment dat je daar niet trouw aan blijft stel je jezelf teleur en breekt er een stukje van dat zelf-vertrouwen af. Maar… Sta je ergens voor en leef je daar naar? Dan voel je dat je voor jezelf kiest en trouw blijft aan jezelf: dát is wat zelf-vertrouwen echt betekent.

Nieuwe manier van moederschap

Ieder jaar ga ik op solo-reis. De eerste keer was ik doodziek van de overtuigingen van anderen, een verkapte vorm van schuldgevoel. “Ze zullen me wel een slechte moeder vinden.” Inmiddels ben ik me bewust dat dit iets is wat me werd opgelegd door de maatschappij waarin we leven en onze eigen overtuigingen. ‘Een moeder moet elke dag bij haar kind zijn’, zo leerde ik al jong. Maar door op een nieuwe manier te gaan kijken naar het moederschap kunnen we beter aan gaan sluiten bij de nieuwe generatie kinderen die er nu is.

Communiceren op een ander level, vanuit je intuïtie en leven vanuit een andere kracht. En, dat is ook iets wat we weer kunnen meegeven aan onze kinderen. Zodat ook zij vanuit hun hart en hun zelf-vertrouwen kunnen gaan leven.

100% ontwikkeling en avontuur

Met mijn eigen Big 4, gecombineerd met mijn opleiding, begeleid ik je naar meer verbinding met jezelf waardoor je meer in verbinding staat met je kinderen en je partner. 

Dát mag je van mijn verwachten tijdens dit avontuur. En, een hele hoop plezier natuurlijk: want we gaan jouw verlangens vrijlaten, jouw leefregels herschrijven en wat vaker ‘fuck you’ zeggen tegen de gedachtes die ons klein houden.
We maken jouw leven, het vrouw- zijn en het moeder-zijn (weer) een avontuur om van te genieten.

Ervaring, trainingen, masterclasses & opleidingen gevolgd:

 • Schrijversvakschool Amsterdam 
 • HBO Mediapsychologie- en Sociologie 
 • 2jarige opleiding tot Vrouwencoach 
 • NLP Practitioner
 • Opleiding Intuïtief coachen
 • HBO module Anatomie, pathologie & fysiologie
 • Gediplomeerd massagetherapeut 
 • Versterken van Persoonlijke Kracht – Schouten & Nelissen University of Applied Sciences
 • Masterclass NLP Systemisch Coach – NLP Instituut 
 • De kracht van positief denken – Beïnvloedingspsycholoog Hein Heijen
 • Sekscounselor 
 • Vergroot je denkkracht – Academy of Mind
 • Bachbloesem therapeut i.o. (verwachtte afronding november 2021)