IK GELOOF...

Ik geloof dat het leven veel meer kan zijn als je jezelf in de ogen aankijkt en jezelf niet langer verstopt, aanpast of anders voordoet dan dat je bent door. Niet langer pleisters te plakken maar écht met jezelf aan de slag gaan. 

Ik geloof, als moeder van 4 kinderen, dat het moederschap veel meer kan zijn wanneer je voor jezelf blijft kiezen voor jezelf en trouw blijft aan je eigen leefregels en aan je intuïtie en jezelf blijft ontwikkelen. En dat door dit doen je op een dieper level aan sluit bij je kinderen én je relatie met je partner. 

Ik geloof dat we als mens onze innerlijke stem, de stem van onze ziel, niet langer kunnen horen door de ruis die we toelaten in ons leven.

Ik geloof dat we als vrouwen onze rol kwijt zijn en onze eigen vrouwelijkheid niet toestaan.

Ik geloof dat we onze vrouwelijkheid zelfs ontkennen en te veel vanuit onze masculine energie leven (en dat samen in stand houden).

Ik geloof dat we vergeten zijn wie we zijn en dat de ruis die we zelf toelaten in ons leven ons stagneert. 

Ik geloof dat we niet langer schaamteloos vrouw durven te zijn.

Ik geloof dat onze heling begint bij het helen van onze vrouwenlijn, de moeders voor ons. De vrouwen die vanuit hun energie ons laten leven. Daar zit de sleutel tot het openen van jouw ware feminine energie. 
Daar zit de sleutel tot het openen van jouw vrouwelijkheid en heling op de trauma’s die we oplopen in ons leven.

We willen helen, maar zijn niet bereid diep te gaan

We willen helen, maar zijn we ook bereid diep te gaan? Zijn we bereid onszelf en onze vrouwenlijn aan te kijken en die heling te accepteren? Zijn we bereid met zachtheid naar onszelf te kijken en naar onze omgeving? Zijn we bereid te leunen zonder dat we onszelf daar schuldig over voelen? 

Ben jij bereid?

Zijn we bereid om elke dag in de spiegel te kijken en blij te worden van wat we zien? Zijn we bereid op dieper niveau te verbinden met onszelf en met onze omgeving.

Zijn we bereid om onszelf mooier te voelen, sensueler en dat ook te uiten?
Zijn we bereid onze moeders, de spiegels van ons bestaan, te helen en trauma en pijn op te lossen?
Zijn we bereid écht onszelf te laten zien? 

Zijn we bereid de diepte in te gaan en niet te blijven hangen aan de oppervlakte (door bijvoorbeeld heel veel cursussen, trainingen en masterclasses te volgen op gebied van persoonlijke ontwikkeling) en zo de diepte te vermijden?

De geboorte van mijn free spirit

Ieder jaar ga ik op solo-reis. De eerste keer was ik doodziek van de overtuigingen van anderen, een verkapte vorm van schuldgevoel dacht ik. “Ze zullen me wel een slechte moeder vinden.” 

Nú weet ik dat er ook een laag angst onder lag, de angst om alleen te zijn en te ontdekken wie ik ben als ik alleen ben. Angst om de ruis te verwijderen die tussen mij en mezelf in stond.

Angst voor stilte en zelfreflectie. Juist door dat wel te doen heb ik mijn leven positief veranderd. Van notoire piekeraar zonder enige vorm van zelfvertrouwen naar innerlijke vrede, zelf-vertrouwend en vrij van de ruis die tussen mij, mijn vrouwenlijn en mijn intuïtie in stond. 

100% ontwikkeling & avontuur

Met mijn gaven begeleid ik je naar minder jezelf verstoppen en aanpassen, breng ik je weer in contact met jezelf en in (her)verbinding met jouw vrouwenlijn.  Jouw moeders, jouw gidsen! Dát mag je van mij verwachten tijdens dit avontuur. En een hele hoop plezier natuurlijk: want we gaan jouw vrouwelijkheid vrijlaten en helen zodat we zoveel meer ruimte creëren voor wat er echt toe doet in ons leven.

Ervaring, trainingen & opleidingen gevolgd:

 • Schrijversvakschool Amsterdam 
 • HBO Mediapsychologie- en Sociologie 
 • 3-jarige afgeronde opleiding tot vrouwencoach bij Norea Opleidingen
 • Intuïtief & systemisch coachen 
 • HBO module Anatomie, pathologie & fysiologie
 • Persoonlijke Kracht en leiderschap – Schouten & Nelissen University of Applied Sciences
 • Masterclass NLP Systemisch Coach – NLP Instituut 
 • De kracht van positief denken – Beïnvloedingspsycholoog Hein Heijen
 • The Art of Breathing – Art of Living
 • Bachbloesem therapeut i.o. (afronding december 2021).
 • Certified Life Awareness Breath work Instructor i.o. (afronding november 2021).