Ziener
Ik ben een ziener die dwars door mensen heen kijkt. Een avonturier, een nomade en gelover. Ik geloof in iets dat groters is dan mijzelf en wil (en laat) mezelf niet op een voetstuk plaatsen, omdat ik denk dat teveel mensen dit al doen. Na heel veel diploma’s te hebben gehaald, omdat ik een goedkeuring zocht die ik natuurlijk niet kon vinden, besloot ik gewoonweg te zijn. 

Dertien in dozijn
Zijn in het moment. Acceptatie van wat er nu is en aanvaarden dat er geen enkel hokje is waar ik in pas. Ik ben een natuurlijk ‘verbinder’, soms een einzelgänger met een geweldig gezin en reis graag met mijn bus Kees. 

Het geschreven woord
De kunst van het gewoonweg zijn is dus wat ik het allerliefste doorgeef. Mijn weapon of choice is het geschreven woord. Ik beschrijf en bevraag graag de andere kant. 

Zelfonderzoek
Momenteel werk ik voor twee opdrachtgevers als communicatieadviseur en ben ik co-founder van Mindshifters.nl. Verder heb ik as we speak een parttime sabbatical, die ik nu deels doorbreng bij het Ezelhuis waar ik de ezels verzorg, knuffel en met ze wandel. Wie weet wat er op mijn pad mag komen. 

Nieuwsgierig naar meer?

Maandelijks verstuur ik een pamflet over hedendaagse zoektochten.