Ziener
Ik ben een ziener die voelt en dwars door mensen heen kijkt. Een avonturier, een nomade en gelover. Ik geloof in iets dat groters is dan mijzelf en wil (en laat) mezelf niet op een voetstuk plaatsen, omdat ik denk dat teveel mensen dit al doen. Na heel veel diploma’s te hebben gehaald, omdat ik een goedkeuring zocht die ik natuurlijk niet kon vinden, besloot ik gewoonweg te zijn. 

Dertien in dozijn
Zijn in het moment. Acceptatie van wat er nu is en aanvaarden dat er geen enkel hokje is waar ik in pas. Ik wil niet dertien in een dozijn zijn, en als iedereen gaat… Ga ik niet. Ik ben een einzelgänger met een geweldig gezin en leef parttime in mijn bus Kees. Waar iedereen naar kantoor gaat, stap ik in de bus en rijd ik de natuur in om daar te werken, te schrijven en gewoonweg te zijn.

Het geschreven woord
De kunst van het gewoonweg zijn is dus wat ik het allerliefste doorgeef. Mijn weapon of choice is het geschreven woord (momenteel schrijf ik boek 3) en schrijf maandelijks pamfletten over menselijke zoektochten. Ik beschrijf en bevraag graag de andere kant. 

Zelfonderzoek
Momenteel werk ik als voor twee opdrachtgevers als personal/online branding expert en ben ik co-founder van Mindshifters.nl. Verder heb ik as we speak een parttime sabbatical, die ik deels doorbreng bij het Ezelhuis waar ik de ezels verzorg, knuffel en met ze wandel. Ik had tijd nodig voor het nodige zelfonderzoek. 

Nieuwsgierig naar meer?

Maandelijks verstuur ik een pamflet over hedendaagse zoektochten.