Verhalen verteller

Verhalen vertellen is wat ik het allerliefste doe. Als moderne troubadour deel ik mijn belevenissen op Instagram en op Mindshifters.nl (waar ik graag het randje zoek om mensen te prikkelen) en als remote ondernemer help ik ondernemers, projecten en ZZP’ers bij het vertellen van hun verhaal. Die verhalen, jouw verhalen, vertaal ik naar een online strategie, gebruik makend van de juiste content. Niet hip en schreeuwerig, maar een duurzame tijdloze strategie die mee groeit met jouw bedrijf en/of project. Het woord ‘authentiek’ is populair en heeft zijn kracht verloren. Mijn visie?

Woorden zijn krachtig en je kunt jouw verhaal óók vertellen zonder dat je containerbegrippen gebruikt. Als Social Media content marketeer help ik jou om jouw verhaal online te vertellen, zonder gebruik te maken van containerbegrippen die geen waarde meer hebben. Met daarbij duimstoppende content die past bij jouw bedrijf en/of project en direct jouw doelgroep aanspreekt. In die volgorde!

What's in it for you?

Klinkt lekker hè? Social Media content marketeer! Maar wat betekent het? What’s in it for you? Ik ben specialist in het maximaliseren van online (niet betaald) bereik op Social Media en gebruik jouw verhaal om klantloyaliteit te verhogen en jouw bedrijf en/of project te positioneren. De rode draad is altijd jouw (ondernemers)verhaal, want daar is er maar één van op de wereld. Als creative modern day troubadour werk ik locatie onafhankelijk vanuit mijn bus Kees (waar hij dan ook staat) met als weapon of choice mijn pen en papier. Ja, ik heb ook een laptop, maar begin altijd met een wit vel en een potlood. Ik werk nauw samen met mijn klanten en ga voor een duurzame en vruchtbare samenwerking. 

Gwendolyn Pieters (afscheidsfotograaf)
Gwendolyn Pieters (afscheidsfotograaf)www.pietersfotografie.nl
Lees verder
Dankbaar voor Rachelle in deze reis als ondernemer. Inmiddels werken we al meer dan 4 jaar samen! Ik zou serieus niet weten wat ik zonder haar zou moeten. Ze denkt strategisch mee, spiegelt me wanneer nodig en zorgt dat er vanuit Social Media wekelijks leads komen en bezoekers op mijn website.
Debbie Bodewes- van der Marel
Debbie Bodewes- van der MarelInfluencermarketing
Lees verder
Ik had Rachelle ingeschakeld voor het geven van een Social Media training tijdens de Business Ingredients. Met veel humor, rust én no-nonsense verhaal zette ze iedereen aan het denken en sindsdien heb ik al veel acties voorbij zien komen vanuit haar training!
Fleur Verloo
Fleur VerlooOndernemer
Lees verder
Wat ik fijn vind aan samenwerken met Rachelle is dat ze altijd kijkt naar de personen als individu en zo kan ze alle branches voorzien van goed advies!
Ilse van Es
Ilse van EsGroenstylist
Lees verder
Duidelijke uitleg en inzicht over Social Media en het toepassen ervan tijdens haar training!
Daniela Verwilligen
Daniela VerwilligenOR trainingen en teambuildingsactiviteiten
Lees verder
Geweldige energie en veel tools gekregen van Rachelle! Super professioneel en deskundig behandeld.
Linda Hemmes
Linda HemmesBranding fotografie expert
Lees verder
Ik heb altijd prettig met Rachelle samengewerkt. Haar ideeën op gebied van Social Media zijn voor mij altijd inspirerend en waardevol.
Jacare bv
Jacare bvDecubitusspecialist
Lees verder
Inmiddels werken we al heel wat jaren samen met Rachelle. Ze is creatief, professioneel en zit altijd vol met ideeën. Ze neemt goed initiatief wat we heel fijn vinden. Korte lijnen en heldere communicatie!
Stichting IederMooi Goes
Stichting IederMooi Goes
Lees verder
Al jaren werken we samen met Rachelle. Ze denkt actief mee, is creatief en neemt initiatief wanneer dat nodig is. Als voorzitter is ze benaderbaar, en houdt koers. Mede door haar staan we met IederMooi nu waar we staan en we zijn er nog lang niet.
Margje van Spaendonck
Margje van SpaendonckKNHM foundation
Lees verder
Rachelle gaf voor Kern met Pit in Zeeland een training over online communicatie en Social Media. Professioneel, scherp en fijn om mee samen te werken.
Previous
Next

Opdrachten 2023:

Creative marketing & relatiemanagement: Discover Veere, het multi-language platform dat mensen inspireert, enthousiasmeert en uiteindelijk verleidt om een bezoek te brengen aan onze mooie gemeente Veere in Zeeland.
Een initiatief van Boldr Agency (mijn opdrachtgever). 

Co-founder van het platform Mindshifters.nl waar we naast diverse artikelen en podcast rondom persoonlijke ontwikkeling ook diverse online programma’s draaien (onderwerpen: zelfontwikkeling, zichtbaarheid, vrouwelijkheid, breinkennis & sensualiteit). www.mindshifters.nl 

Social Media content marketeer voor:
Jacare b.v, – Pieters afscheidsfotografie en Stichting KinderDiabetes Nederland 

Tevens ben ik voorzitter van de stichting IederMooi en is één van mijn taken, samen met het bestuur en de directeur, een duurzame on- en offline strategie ontwikkelen, zodat het voortbestaan van de stichting is verzekerd. 

Opleidingen/Cursussen:

  • Schrijvervakschool Amsterdam
  • Wisper Academie België (literatuur)
  • HBO programma Media- en contentstrategie
  • IMU, content marketing & community building
  • Mark Bongers Academy, community en contentmanagement
  • HBO programma mediapsychologie- en sociologie
  • Schoevers, effectief communiceren en beïnvloeden 
  • LAK creatieve cursussen, journalistiek schrijven (universiteit Leiden)

Opdrachtgevers waar ik o.a. voor gewerkt heb:

Provincie Zeeland, Rabobank, Zeeuws Mosselbureau, Elle eten, NS favourites, VVV Zeeland, Sociaal Werk Nederland, SMWO, Gemeente Goes, Van der Valk, Boldr Agency Middelburg, De Westerscheldetunnel, D66 Zeeland, Your Little Black Book Amsterdam, KNHM Foundation, Kern met Pit, verkiezingen waterschap.

Boeken:

Ik schreef de roman Feniksvrouw in samenwerking met uitgeverij De Fontein in Utrecht en het boek: Op zoek naar het echte Zeeuwse meisje (o.a. Trouw, AD). Voor de Rabobank mocht ik het ‘YammYammY’ kinderkookboek schrijven en ik heb een bijdrage mogen leveren aan ‘STAYCATION GUIDE – 22 CITYTRIPS IN NEDERLAND EN BELGIË’, door Your Little Black Book Amsterdam.