Ik heb twee favoriete uitspraken; educate yourself en challenge yourself. Ons brein is van nature lui en blijft graag in veilige zones hangen. Vandaar de twee uitspraken die je gaan helpen om je leven echt te leiden. Er meer uit te halen durf ik ook te zeggen. Wat heb ik daarop bedacht? Het volgende. Educate yourself, ik schrijf een shit load aan e-books, oefeningen en video’s die je gratis kunt downloaden. Lees ze eens. Daarnaast organiseer ik 4x per jaar een challenge in een besloten omgeving voor een kleine bijdrage (10% gaat naar een goed doel). Hieronder vind je mijn de video’s en e-books die ik graag met je wil delen.

‘De kracht van de stilte’, mijn e-book over 3 stilte momenten per dag nemen. Elke dag weer. Stilte is namelijk heilzaam.

Waarom stilte?

  • Stilte creëert rust in je hoofd.
  • Stilte herstelt de verbinding met jezelf (en dus met anderen).
  • Stilte stimuleert je creativiteit.
  • Stilte herstelt je brein.

Wat doet stilte nog meer? Dat lees je in mijn e-book dat je gratis kunt downloaden. Drie keer per jaar kun je meedoen aan mijn 30-dagen stilte challenge, alle informatie staat in mijn e-book.

Wat is intuïtie en wat is purpose?

Intuïtie en Purpose, twee woorden die ik vaak gebruik. Maar wat betekenen ze dan? Hoe doe ik dat? Dat vertel ik je in deze video van nog geen drie minuten. Wil je er meer over weten? Binnenkort houd ik mijn Masterclass Intuïtieve ontwikkeling weer. Je kunt nog mee doen!

Een oefening in (zelf)liefde

Ik ben benieuwd wat je van deze oefening vind? Ik ga er weinig woorden over schrijven, dit is iets dat je mag voelen.

Achter de schermen ben ik bezig met meerdere e-books en video’s. Binnenkort dus meer online.