Rachelle Verhage

Ik heb twee favoriete uitspraken; educate yourself en challenge yourself. Ons brein is van nature lui en blijft graag in veilige zones hangen. Vandaar de twee uitspraken die je gaan helpen om je leven echt te leiden. Er meer uit te halen durf ik ook te zeggen. Wat heb ik daarop bedacht? Het volgende. Educate yourself, ik schrijf een shit load aan e-books, oefeningen en video’s die je gratis kunt downloaden. Lees ze eens. Daarnaast organiseer ik 3x per jaar korte e-courses in een besloten omgeving. Hieronder vind je mijn de video’s en e-books die ik graag met je wil delen.

The power of silence (e-book)

‘De kracht van de stilte’, mijn e-book over 3 stilte momenten per dag nemen. Elke dag weer. Stilte is namelijk heilzaam.

Waarom stilte?

  • Stilte creëert rust in je hoofd.
  • Stilte herstelt de verbinding met jezelf (en dus met anderen).
  • Stilte stimuleert je creativiteit.
  • Stilte herstelt je brein.

Wat doet stilte nog meer? Dat lees je in mijn e-book dat je gratis kunt downloaden. Drie keer per jaar kun je meedoen aan mijn 30-dagen stilte challenge, alle informatie staat in mijn e-book.

Wat is intuïtie en wat is purpose? (video)

Intuïtie en Purpose, twee woorden die ik vaak gebruik. Maar wat betekenen ze dan? Hoe doe ik dat? Dat vertel ik je in deze video van nog geen drie minuten. Wil je er meer over weten? Binnenkort houd ik mijn Masterclass Intuïtieve ontwikkeling weer. Je kunt nog mee doen!

Een oefening in (zelf)liefde (luisteroefening)

Ik ben benieuwd wat je van deze oefening vind? Ik ga er weinig woorden over schrijven, dit is iets dat je mag voelen.

Energetische Bodyscan (luisteroefening)

Elke dag een energetische bodyscan, maakt dat je beter in je vel komt te zitten en je meer in contact komt met jouw lichaam, je ziel en je algehele zijn. Ik heb een opname voor je gemaakt, die je hier kunt bekijken. Laat je mij weten wat dit voor je doet via @rachelleverhage.nl op Instagram? Ik ben benieuwd. 

Intuïtief schrijven (luisteroefening)

Intuïtief schrijven, wat is dat eigenlijk? Dat is de woorden schrijven die je VOELT. Niet de woorden die je wilt schrijven. In deze woorden zit altijd een boodschap en daarom zeg ik altijd dat intuïtief schrijven zorgt voor helderheid, creativiteit, bewustwording en ruimte. In deze korte video deel ik een oefening ‘Intuïtief schrijven’ met je. Have fun!

Elfjes, zeg mijn dag gedag (luisteroefening voor kinderen)

Slapen is soms lastig voor kindjes. We zeggen de dag gedag en geven de energie terug aan de aarde. Deze oefening heb ik dagelijks met mijn kindjes gedaan, ik deel hem graag!

Trek elke ochtend je lichtjas aan (luisteroefening)

Bescherm jezelf elke ochtend tegen ruis en energieën die niet van jou zijn. Dat doe je met deze oefening, have fun!

Podcast met Linda Hemmes over mijn missie!

Ik werd geïnterviewd door fotograaf Linda Hemmes over mijn business, mijn opvoeding, mijn helderziendheid en de roep die mij deed besluiten om voor mijn roeping te kiezen. Je kunt hem hier luisteren.