Ben je er klaar voor?

Wat leuk! Je kijkt op de ‘Werk met mij’ pagina en dat betekent dat je misschien wel klaar bent om meer voor jezelf te gaan kiezen als vrouw en moeder. Dat is iets om zeker trots op te zijn! Het creëren van meer zelf-vertrouwen en het leren af te gaan op jouw intuïtie helpen je zeker bij het creëren van een dagelijks leven waar jij je lekker in voelt. 

Moederschap vanuit jouw unieke Big4 blauwdruk. Dus, let’s go!

Voor wie is mijn coaching

Hieronder vind je de manieren waarop ik je kan begeleiden en ondersteunen als professioneel coach voor vrouwen en moeders van tieners. Daarvoor is het wél belangrijk om te weten of mijn coaching stijl en -methode past bij jou als persoon. Wil je er 100% zeker van zijn? Dan kan je ook kiezen om een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten met me in te plannen.

Ik ben coach voor hoog-bewuste vrouwen die moeder zijn van een tiener (of tieners). Vrouwen die dus steeds meer vrijheid ervaren (de tropenjaren zijn voorbij) en op zoek willen naar wie ze nu zijn. Waar sta ik? Meer vrijheid voor mezelf, maar wat ga ik ermee doen? 

Vrouwen die voelen dat hun intuïtie hét kompas is in het leven als vrouw en als moeder en dat willen ontwikkelen. Dat wanneer jij aan jezelf werkt je dit automatisch terug ziet in je leven als vrouw en moeder.

En als jij de woorden: energie, intuïtie, gedrevenheid, zelf-vertrouwen, (persoonlijke) kracht, vrijheid en bewustwording ook in jouw vocabulaire hebt? Dan ben ik de coach voor jou

Hoe werk ik als vrouwencoach?

Ik werk in mijn coaching met mijn zelfontwikkelde Big4 methode. In deze methode laat ik je kennismaken met jezelf. Zelfkennis en intuïtie is namelijk de basis van mijn coaching. Ik geloof dat de sleutel tot meer verbinding met jezelf is dat je weet wat jouw gaven en talenten zijn, jouw levenservaring durft te ownen en vanuit daar durft te gaan vertrouwen op jezelf en jouw intuïtie om een (nieuw) pad in te slaan. Op deze manier ga jij je vrij, krachtig en zeker voelen als moeder en dat heeft zijn weerslag op jouw kind(eren). 

Op welke manier zullen we samen aan de slag gaan? Lees verder voor mijn aanbod.

Masterclass intuïtieve ontwikkeling

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze als coach voor vrouwen en moeders, dan nodig ik je graag uit om eens deel te nemen aan mijn Masterclass Intuïtieve Ontwikkeling.

Tijdens de masterclass neem ik je namelijk mee in de wereld van jouw intuïtie en gaan we vast eens kijken naar dit onderwerp. Want, wat is intuïtie nu eigenlijk? Hoe train je het en gebruik je het? Hoe zet je jouw intuïtie in als tool? Op deze vragen ga ik jou in deze masterclass concrete antwoorden geven.

Het is daarnaast een heel laagdrempelige manier om kennis te maken met mijn Big4 methode en met mij natuurlijk. Je krijgt tijdens mijn masterclass ook het werkboek ‘Intuïtieve Ontwikkeling’ van mij cadeau! Meer weten? Klik op de knop hieronder.

Big4 1:1 coaching

Als moeder (13, 15 en 22 jaar) sta ik zoveel meer in verbinding met mezelf nu ik vanuit mijn intuïtie en eigen energie opvoed. En dat terwijl ik, naast mét mijn kinderen, ook alleen de wereld over reis en een succesvol bedrijf run.

Tijdens mijn coaching ga ik jou alles leren wat ik zelf heb geleerd, zowel in mijn leven als tijdens mijn opleidingen. Hoe ook jij  vanuit jouw intuïtie kunt gaan leven en dus ook opvoeden. 

Een moeder die kiest voor zichzelf vanuit kracht, intuïtie en zelfvertrouwen en zo meer in contact staat met zichzelf, staat altijd meer in contact met haar nieuwe-tijds tieners kinderen en partner.

Lees hieronder meer over mijn BIG4 coaching.

Holy Mama! groepsretraite

Empowered women empower children. Het Holy Mama! Retraite is een vette, gave, inspirerende retreat met een groep van zeven moeders (zonder kinderen dus). In dat weekend sta JIJ als moeder centraal.

Hoe zie jij jouw leven als moeder? Hoe vertrouw je op jouw intuïtie en eigen kracht? Hoe stap je in jouw zelf-vertrouwen en creëer je energetische communicatielijn tussen jou en je kinderen?

Tijdens dit retreat ga je het allemaal leren en ervaren. Voelen wat jij nodig hebt zodat je ook kunt voelen wat je kind nodig heeft. Werken vanuit jouw intuïtie. Samen met andere moeders ga jij het avontuur aan en ga je aan de slag met intuïtief moederschap en opvoeden.

Lees hieronder meer over het Holy Mama! Retraite:

Holy mama!1:1 retraite in Zeeland

Wil jij jezelf een heel weekend onderdompelen in jouw Big4, onder mijn begeleiding, én direct jezelf een soloweekend cadeau doen? Dan is mijn 1:1 retraite in Zeeland echt iets voor jou. Je verblijft in mijn prachtige loft in het centrum van Middelburg die ik normaal gesproken verhuur via Airbnb. 

Vrijblijvend kennismaken?

Als coach weet ik dat ik mensen tegenover me krijg op hun meest kwetsbaar. Daarom vind ik het belangrijk dat jij je goed voelt bij mij, en ik als coach me ook goed voel bij jou. Wil je een keer vrijblijvend kennis met me maken? Dat kan! In een kennismakingsgesprek (kan ook via Zoom) delen we alvast het een en ander met elkaar om te kijken of het klikt. Ook kan ik je vast een paar tips geven vanuit mijn Big4 methode zodat je na het gesprek zelfstandig al vooruit kan! Klik op de knop hieronder om een gesprek met mij in te plannen: